Paardenboxen, paardenstallen en omheiningen geleverd in Gelderland

Bent u op zoek naar paardenboxen, paardenstallen en omheiningen voor uw paard? Dan bent u bij Rutjes Paardenboxen en Omheiningen aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Enter (Overijssel) maar leveren onze producten ook in de provincie Gelderland.  Bij ons vindt u het ruimste assortiment in paardenboxen, paardenstallen en omheiningen van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Zo kunt u met een gerust hart uw paard stallen.

Veilige omheiningen voor in de weide

U hecht veel waarde aan uw paard en dat begrijpen wij. U wilt uw paard daarom zo veilig mogelijk stallen en wenst een omheining met zo min mogelijk uitstekende onderdelen en een veilige schikdraadvoorziening. Daarnaast moet de kwaliteit van de omheining ook goed zijn met palen die een lange levensduur hebben en bestand zijn tegen wind, regen en kou.

Bij Rutjes Paardenboxen en Omheiningen kunt rekenen op een goede garantie. Bij de meeste van onze omheiningen geven wij een garantie van maar liefst 15 jaar op paalrot. Uiteraard gaan onze palen langer mee. Zo weet u zeker dat u de beste kwaliteit aanschaft en lang kunt genieten van uw omheining.

Ruim assortiment paardenboxen geleverd in Gelderland

Naast omheiningen leveren wij ook verschillende soorten onderdelen voor paardenboxen. Door ons ruime assortiment is er altijd wel een paardenbox die aan uw wensen voldoet. Bij ons heeft u de keuze uit standaard schuifdeuren gemaakt van kunststof die zeer aantrekkelijk geprijsd zijn, of luxere schuifdeuren gemaakt van bamboe. Mocht uw smaak of afmeting niet tussen ons aanbod zitten dan kunnen wij altijd paardenboxen op maat maken. Naast de afmeting heeft u ook de mogelijkheid om de paardenbox te poedercoaten in elke gewenste kleur, de spijlen aan te passen in de dikte of extra planken toe te voegen. Per product kunt u bekijken wat de extra opties zijn.

Al onze paardenboxen worden geleverd in Gelderland. Omdat veel van onze basismodellen op voorraad zijn, kunnen wij deze snel leveren. Voor op maat gemaakte producten of andere aanpassingen geldt doorgaans een levertijd van 4 tot 5 weken.

Schuif- en draaideuren voor paardenstallen

Naast omheiningen en paardenboxen kunt u bij Rutjes Paardenboxen en Omheiningen ook terecht voor paardenstallen. Onze staldeuren zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten, schuifdeuren en draaideuren. Ook onze standaard staldeuren, met een boven- en onderdeur van 120 x 220 cm, zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u speciale wensen voor uw staldeur zoals een andere afmeting of andere kleur? Dan moet u rekening houden met een levertijd van 3 tot 4 weken voordat deze onderdelen in Gelderland worden geleverd.

Wanneer u voor Rutjes Paardenboxen en Omheiningen kiest, weet u dat u kwalitatief goede producten koopt. Wij hebben inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring en zijn een gerenommeerde leverancier in paardenstallen en omheiningen. De drie pijlers waar wij ons in onderscheiden van de concurrentie zijn prijs, kwaliteit en uitstraling. Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor persoonlijk advies. Heeft u speciale wensen of weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!