Het verschil tussen onze basis of professional paardenboxen
Door Dominique van der Lof Nieuws 0 reacties
26/mei Het verschil tussen onze basis of professional paardenboxen

In ons assortiment bieden we 4 basis modellen paardenboxen aan. Twee van deze modellen, de “Gentleman” en “Oxford”, kunnen we in standaard afmetingen uit voorraad leveren. Uiteraard kunnen we desgewenst elke model qua uitstraling en afmeting aanpassen. Hierdoor kunnen wij paardenboxen leveren die volledig bij uw stijl paardenstal past. Standaard worden de boxen geleverd met thermisch verzinkt staal en kunststof planken in de kleur zwart of bruin. Tegen een meerprijs kunt u de boxen voorzien van; andere kleur kunststof planken of bamboe, een horizontale sierplank, een poedercoating of sierelementen zoals een zilveren schijf of bol.

De voordelen van onze basis stalwanden | Snel uit voorraad leverbaar of maatwerk
Veiligheid staat bij het ontwikkelen van onze paardenboxen voorop. Daarom worden de planken geplaatst in een c-profiel. Hierdoor zijn er geen scherpe randen. Tevens is het c-profiel voorzien van 4 hoeken, waardoor het veel sterker is. De stalwanden zijn eveneens standaard voorzien van spijlen met een afmeting van Ø 22 x 1,5 mm en een spijlafstand van 52 mm. Om een stabiele stalwand te leveren, produceren wij de stalwanden standaard met kokers van 50 x 50 mm . Dit zorgt voor een extra stevige basis waar je als paardeneigenaar op kunt vertrouwen. Al onze paardenboxen worden vervaardigd uit hoogwaardig staal en zijn volledig thermisch verzinkt. Door de wand te voorzien van een laag zink, wordt het staal beschermd tegen corrosie. Daarnaast zijn onze stalwanden voorzien van 32 mm dikke kunststof of bamboe planken. Deze planken zijn slagvast, rotten niet en zijn makkelijk schoon te houden.

Naast onze standaard afmetingen en uitvoeringen kunnen we de wand naar wens aanpassen en voorzien van extra opties. Zo passen de boxen volledig bij uw stijl paardenstal.

De extra voordelen van onze “professional” stalwanden | Kracht en functionaliteit in één
Bent u opzoek naar een zwaardere wand die dagelijks intensief gebruik aan kan? Naast onze basis wanden bieden wij ook een “professional” lijn aan. Deze wanden zijn voorzien van nog dikkere spijlen van Ø 26.9 mm en grotere kokers van 60 x 40 mm. De wanden met een schuifdeur zijn voorzien van een zwaardere rail, waardoor deze intensief gebruik gemakkelijk aan kan. Bij de luxe modellen hebben de ronde pilaren een afmeting van maar liefst Ø 127 mm. De wanden hebben tevens een luxere afwerking, zo zijn sommige profielen ovaal voor een nog mooier aanzicht.

Bij de professional lijn bieden wij naast onze standaard opties tevens de mogelijkheid om de wanden te voorzien van RVS spijlen en sierelementen zoals een X-figuur in het bamboe.

Referentie complete paardenstal