Een positieve bijdrage aan het klimaat | Rutjes Paardenboxen plant bomen
Door Dominique van der Lof Nieuws 0 reacties
1/mei Een positieve bijdrage aan het klimaat | Rutjes Paardenboxen plant bomen

Wij vinden het belangrijk om als bedrijf, daar waar mogelijk, onze CO₂ uitstoot te compenseren en een positieve bijdragen te leveren aan het klimaat. Tevens vinden we het belangrijk dat we duurzame producten kunnen leveren aan onze klanten, die er vervolgens nog jaren van kunnen genieten. Door het gebruik van bijvoorbeeld goed geïmpregneerd Noord-Europees grenenhout dat FSC of PEFC-gecertificeerd is wordt de ecologische footprint verkleind. Er ontstaat namelijk duurzamer bosbeheer waarbij de CO₂ uitstoot wordt verlaagd.

Om niet alleen milieubewust te ondernemen maar ook op maatschappelijk vlak iets te kunnen betekenen voor de wereld, worden we bomenpartner bij Trees for All. Door 1200 bomen te doneren aan Trees for All kunnen er nieuwe bossen gerealiseerd worden en kunnen wij onze CO₂ uitstoot nog verder compenseren. Samen met de FSC of PEFC gecertificeerde producten dragen wij hiermee een steentje bij aan een duurzame toekomst.

Door ons te verbinden met Trees for All hopen wij samen met onze klanten dit jaar 2500 bomen te doneren. Hiermee worden nieuwe bossen gerealiseerd die bijdragen aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving!

Bij elke Rutjes Paardenboxen & Omheiningen bestelling kunt u er zelf ook voor kiezen om bomen te doneren. De donaties gaan voor 100% naar Trees for All. Zo kunnen al onze klanten ook eenvoudig een positieve bijdrage leveren.

Nieuwsbrief banner
BOMEN REEDS GEDONEERD DOOR RUTJES!
doneer ook een boom!
1200
ONZE NIEUWSBRIEF

Duurzaam bosbeheer met Trees for All
Trees for All zet zich al meer dan 20 jaar in voor een bosrijke wereld en is een CBF- erkend goed doel. Het is hun missie om wereldwijd nieuwe bossen te planten en bestaande bossen te herstellen. Ze planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. Ze gaan daarbij voor een brede impact. De duurzame bosprojecten dragen niet allen bij aan een beter klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. In het buitenland dragen de projecten ook nog eens bij aan extra werk en inkomen voor de lokale bevolking. Zo investeren ze samen met donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen. Lees hier meer over het fantastische werk van Trees for All.