fbpx

Weide paddocks gecombineerd met luxe stalinrichting

Weide paddocks gecombineerd met luxe stalinrichting

Voor een klant in het zuiden van Nederland hebben wij praktische weide paddocks mogen aanleggen. Hierbij is gebruik gemaakt van onze Robuuste houten omheining met 3-liggers. Dit zorgt voor een veilig en hoog hekwerk, ideaal voor het creëren van paddocks. Voor de verlenging van de levensduur van de houten omheining, is het hout geïmpregneerd met Tanatone. Dit geeft het hekwerk een warme bruine kleur. Voor de ingang van de paddocks zijn onze Engelse houten poorten gebruikt.
 
In de nieuw gebouwde schuur hebben wij prachtige stalramen, paardenboxen en een schuifdeur mogen monteren. De stalinrichting heeft een schitterende luxe afwerking die goed past bij de schuur. De grote schuifdeur is voorzien van een poedercoating en bamboeplanken. De deur is tevens voorzien van 6 mm veiligheidsglas. De stalramen zijn uitgevoerd met dezelfde poedercoating en tevens voorzien van uitneembare RVS spijlen. Voor een mooie afwerking van de binnen muren, zijn de stalramen geleverd met op maat gemaakte contrakozijnen.
 
De paardenboxen in de schuur zijn vervaardig in dezelfde stijl als de stalramen en schuifdeur. De normaal uit voorraad leverbare “Gentleman” is omgetoverd tot een prachtige luxe voorwand. De schuifdeur is voorzien van een toog en sierbollen, dit zorgt voor die luxe uitstraling. Tevens is de wand voorzien van een poedercoating, bamboe planken en RVS spijlen. De binnenkant van de paardenstal is afgewerkt met een luxe variant van de onze muurbescherming. De zijkanten van de stal zijn voorzien van een tussenwand waarbij een gedeelte is afgesloten. Om de mooie look te behouden van de stal heeft het dichte gedeelte een s-vorm.
 
Houten omheining - Tanatone hekwerk
 
Dubbele schuifdeur paardenstal - schuur
 
Weide paddock - houten omheining weiland
 
Paardenbox RVS spijlen - Luxe stalwand met schuifdeur
 
Stalramen met toog - draai functie
 
Dubbele schuifdeur paardenstal
 
Paarden omheining - houten hekwerk weiland
 
Houten omheining tanatone - hekwerk paddock
 
Engelse poort London - Engels hekwerk
 
houten hekwerk Tanatone - hoge omheining

  • datum: Juli, 2020
  • location: Nederland
  • Delen: