Paardenstallen, paardenboxen en omheiningen in Overijssel

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe stalinrichting bent u bij Rutjes Paardenboxen en Omheiningen in Overijssel aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod in paardenstallen, paardenboxen en omheiningen. U wilt immers de beste kwaliteit om uw paard veilig te kunnen stallen en dat begrijpen wij!

Ruim aanbod in paardenboxen en paardenstallen in Overijssel

Onze paardenboxen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar en hierdoor is er voor iedere smaak wel een paardenbox beschikbaar. Zo heeft u keuze uit de standaard kunststof schuifdeuren met zwarte of bruine planken die zeer aantrekkelijk geprijsd zijn, of een luxere schuifdeur met bamboe planken. Daarnaast kunnen de kleuren en afmetingen (tegen een meerprijs) worden aangepast naar uw wensen.

Wij leveren onze hoogwaardige paardenboxen in Overijssel altijd uit voorraad. De basismodellen zijn daarom snel te leveren. Hierdoor kunt u bij ons rekenen op een zeer scherpe prijs. Neem bijvoorbeeld het model Gentleman. Deze voorwand met schuifdeur en minideur is altijd voorradig in de volgende maten: 250, 300, 350 en 400 cm. Dit geldt ook voor de bijbehorende tussenwanden met tralies aan de bovenkant of de wanden die in zijn geheel dicht zijn.

Staldeuren en stalramen voor paardenstallen

Naast paardenboxen, kunt u bij Rutjes Paardenboxen en Omheiningen in Overijssel ook terecht voor paardenstallen. Onze staldeuren voor paardenstallen zijn onder te verdelen in twee categorieën, schuifdeuren en draaideuren. Net als bij onze paardenboxen zijn ook de onderdelen van de paardenstallen uit voorraad leverbaar. Hier gaat het om onze standaard staldeuren met een boven en onderdeur van 120 x 220 cm. Daarnaast leveren wij ook op maat gemaakte staldeuren in andere afmetingen en heeft u bij ons altijd de mogelijkheid om de kleur van de staldeur te kiezen. Zo heeft u altijd een staldeur die bij uw paardenstal past. Ook voor onze paardenstal onderdelen geldt dat wij de beste kwaliteit leveren tegen de laagste prijs.

Naast staldeuren voor paardenstallen vindt u bij ons ook stalramen. Onze stalramen worden standaard geleverd met 6mm veiligheidsglas en uitneembare tralies. Alle stalramen in ons assortiment zijn uitgerust met een kozijn met een hoeklijn van 65 x 100 mm. Wilt u een extra kozijn van binnenuit plaatsen, dan is dit ook mogelijk.

Veilige omheiningen bij Rutjes Paardenboxen en Omheiningen in Overijssel

Naast paardenboxen en paardenstallen, leveren wij ook omheiningen om uw paard veilig in de weide te houden. Bij Rutjes Paardenboxen en Omheiningen weet u zeker dat u een veilige omheining koopt omdat wij veel waarde hechten aan zo min mogelijk uitstekende delen en een veilige schikdraadvoorziening. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op een goede garantie. Bij de meeste omheiningen geldt een garantie van 15 jaar op paalrot.

Onze omheiningen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor een afrastering met gaas, schapenraster of lint, maar ook voor houten omheiningen. Hierin zijn weer verschillen opties mogelijk zoals omheiningen met doorsteek, omheiningen met hardhouten doorsteek of omheiningen van kastanje hekwerk.

Bekijk het gehele assortiment paardenboxen, omheiningen en paardenstallen van Rutjes Paardenboxen en Omheiningen in Overijssel en laat u verrassen door de goede prijs kwaliteit verhouding en de uitstekende service. Heeft u specifieke wensen of een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder om de perfecte leefomgeving voor uw paard(en) te realiseren!