fbpx

Het duurzame alternatief voor creosoot | DURA²

Het duurzame alternatief voor creosoot | DURA²

In dit prachtige heuvelachtige landschap hebben wij dit weiland mogen voorzien van een veilige paarden omheining met een robuuste uitstraling. Onze stevige 3-ligger paardenomheining is voorzien van vierkante palen met diamantkop en afgeronde liggers. Tevens heeft deze luxe omheining een uniek impregnatie ondergaan: DURA². Tevens is de omheining voorzien van stroomdraden en bijpassende traditionele poorten.
 
Om een houten omheining te verduurzamen is van oudsher creosoot een gebruikelijke impregnatie. Het impregneren met Creosootolie verlengd de levensduur van het hout aanzienlijk, maar brengt helaas ook enkele nadelen met zich mee. Ten opzichte van bijvoorbeeld Tanalith-E is het minder milieu,- en gebruiksvriendelijk, heeft het een sterke geur en brandt het op de huid. DURA² is ontwikkeld als het duurzame alternatief voor houten omheiningen behandeld met creosoot. Dura² garandeert u Kwaliteit in het Kwadraat dankzij de unieke dubbele impregnatie in een hogedrukketel onder vacuüm. Dura² is niet alleen hét ultieme alternatief voor creosoot op vlak van levensduur, maar het is ook een veilige en duurzame oplossing voor paardenomheining waarvoor een lange levensduur gewenst is. Daarnaast draagt Dura² haar steentje bij aan het milieu: dankzij de langere levensduur van het hout moet er minder vaak vernieuwd worden en is er minder CO²uitstoot.
Bovendien heeft Dura² een bijzondere uitstraling dankzij haar mooie donker bruine kleur, speciaal voor Dura² ontwikkeld.
 
Meer weten over dura2? Lees hier mee over de duurzame impregnatie
 
Referentie - Weideomheining hout
 
Referentie - houten weideomheining
 
Referentie - houten paardenomheining
 
Referentie - Paardenomheining Dura
 
Referentie - houten tuinomheining dura

  • datum: April, 2022
  • location: Nederland
  • Delen: