fbpx

Volledige stalinrichting pensionstal

Volledige stalinrichting pensionstal

Stal Schependom hebben wij mogen voorzien van zowel de stalinrichting als de omheiningen.

In de prachtige schuren met authentieke uitstraling staan 22 paardenboxen. Bestaande uit onze “Oxford”voorwand voorzien van gecoate bamboeplanken en een gegalvaniseerd frame met sierbollen. De tussenwanden zijn gedeeltelijk dicht om voernijd te voorkomen en sociaal contact te stimuleren.

Om de stallen ligt maar liefst 2000 meter houten omheining om de veel gebruikte weides af te rasteren. Gekozen is voor onze doorsteek omheining “Combi” geïmpregneerd met Tanalith-E.

Stal Schependom biedt pensionstalling voor 16 paarden/pony’s. Om deze klanten het beste te bieden voor hun paarden is het luxe complex tevens voorzien van een stapmolen voor 4 paarden. De stapmolen is ontworpen met een vergelijkbare omheining als die van de weides. Om het terrein helemaal compleet te maken is er tevens een longeercirkel geplaatst. met een diameter van 16 meter kan hier prima extra beweging worden gegegevn.

Zowel de stapmolen als de longeercirkel zijn voorzien van 4 kantplanken en 3-liggers. Ook deze omheiningen zijn geïmpregneerd met Tanalith-E om ze te verduurzamen is de hoogste klasse.

Om de pensioenstal te voorzien van alle gemakken heeft Rutjes Paardenboxen tevens voerbakken, drinkbakken, wasplaatspalen, zadelsteunen, paardendouches en dekenrekken geleverd. Om de opslagruimtes en zadelkamer af te kunnen sluiten, zijn er schuifdeuren geleverd in de stijl van de gemonteerde paardenboxen.

Stal Schependom kunt u via facebook volgen.

 

 

paardenboxen met bamboe

 

stapmolen

 

stapmolen voor 4 paarden

 

stapmolen binnenkant

 

Tussenwand tegen voernijd

  • datum: Juli, 2018
  • location: Nederland
  • Delen: